Gjør låsen din smart

Med Z-Wave eller Zigbee blir din ID Lock smartere enn om den står alene

Sammen med en hub gjør Z-Wave-modulen eller Zigbee-modulen det mulig å fjernstyre låsen din enten fra hytta, på bussen på vei til jobb, på stranden eller når du er på besøk hos svigers. Enklere sagt, fra hvor som helst hvor du har dekning med mobiltelefonen din.

Du kan se om døren er lukket og låst. Har du glemt det, kan du låse den. Du kan også legge inn nye koder og endre innstillingene på låsen din.

Z-Wave og Zigbee er de to mest brukte systemene for å styre enheter i et smarthjem. Det finnes veldig mange systemer som er kompatibel med ID Lock, faktisk så mange at vi ikke alltid får med oss nye systemer som virker med låsen vår. Hvorfor det, kan du gjerne spørre deg. Jo, vi ønsker at du skal ha stor valgfrihet og har derfor valgt åpne systemer som gjør at du har nettopp det: Valgfrihet for hvordan du kan fjernstyre din ID Lock.

Selvfølgelig ønsker vi å hjelpe deg med å finne et system som virker for deg. Ta en titt i matrisen vår. Her finner du mange systemer og hvilken funksjonalitet du kan forvente.


Hva er forskjellen på Z Wave og Zigbee?

Kjøp Z-Wave-modul
Kjøp Zigbee-modul

 

 

Manualer og oppdatering

Selv om det er samme Z-Wave-modul og Zigbee-modul til ID Lock 150 og ID Lock 202 Multi er det noen forskjeller på hvordan de brukes. Last ned den manualen du trenger her.
Z-Wave Manual IDL-202   Zigbee-manual IDL-202    Z-Wave Manual IDL-150   Zigbee-manual IDL-150

Både Z-Wave og Zigbee-modulene er laget for å kunne oppdateres.

Det finnes flere versjoner programvare til Z-Wave-modulen.
Trykk på en av knappene under for å få tilgang til ny firmware eller les hvordan du går frem.
Z-Wave oppdatering   Z-Wave oppdateringsguide