Om ID Lock

ID Lock ble i april 2012 grunnlagt av Geir Anfinsen og Henning Skogstø under navnet Identity Lock AS. Visjonen til Identity Lock AS var å produsere et elektronisk adgangsprodukt som skulle møte alle skandinaviske krav.

Fra 2012 til i dag har selskapet gjennomgått en rivende utvikling, selv om visjonen fra 2012 fortsatt er den samme. Identity Lock ble i 2013 valgt som leverandør og utviklingspartner for NorDan AS sin SmartDør. Samarbeidet mellom Identity Lock og NorDan resulterte i at NorDan gikk inn som majoritetseier i selskapet, gjennom en rettet emisjon fjerdekvartal 2013.

I mars 2014 endret selskapet navn til ID Lock AS som vi kjenner det i dag. ID Lock AS lanserte ID Lock 101 i (2015). I 2018 kom ID Lock AS med sin komplett nye smartlås for ettermontering, ID Lock 150. Gjennom bruk av Z-Wave-modulen og Zigbee-modulen (lansert høsten 2020) , har ID Lock 150 en rekke integrasjoner mot smarthjem-systemer. Velg det systemet som passer best for deg, enten du ønsker å koble låsen opp med en Z-Wave-modul, Zigbee-modul eller å bruke låsen alene.

Høsten 2022 lanserte ID Lock sin foreløpig nyeste lås, ID Lock 202 Multi. Ved lanseringen av ID Lock 202 Multi har vi tatt med oss alle de egenskapene fra ID Lock 101 og ID Lock 150 som kjennetegner ID Lock, som låsens design, bruk av Z-Wave eller Zigbee moduler. ID Lock 202 Multi er en komplett ny lås fra ID Lock hvor målet er å gi deg en lås som oppleves like ny og moderne om 3 år som i dag.

 

Forretningsidé
ID Lock skal være en ledende utvikler, merkevare og leverandør av innovative, elektroniske låsesystemer, inkludert tilbehør, på det skandinaviske markedet.

Visjon
ID Lock skal være kundens førstevalg innen markedet for elektronisk adgangskontroll.