Personvernerklæring

Hvem vi er

ID Lock AS
Stasjonsveien 46
4460 Moi

Org. nr.: 998 411 424 MVA

Vår nettstedsadresse er: idlock.no

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor

 

Når du bruker nettstedet vårt

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
Les mer om informasjonskapsler/cookies

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ditt personvern er viktig for oss. Det er viktig for oss at du føler deg komfortabel og trygg med hvordan vi behandler dine personopplysninger. Derfor har vi rutiner og systemer som sikrer personopplysningene dine. Vi sørger for at kun de personene som behandler dine personopplysninger har tilgang til disse.
Vi tar personopplysningene du deler med oss på alvor. Med mindre du selv har gitt et tydelig samtykke, vil vi aldri dele dine opplysninger med andre.

Hvilke opplysninger vi oppbevarer om deg

Hvis du gjennomfører en handel i nettbutikken, lagres det i tillegg til opplysningene du oppgir også informasjon om hva du har kjøpt og tidspunktet for transaksjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.