Z-Wave og Zigbee Matrise

ID Lock vil at du som kunde skal ha frihet. Frihet til å velge den løsningen du mener er den beste for deg og ditt hjem. Uansett om det er en elektronisk dørlås eller oppkobling til app via en hub er det dine valg. Din frihet!

I en løsning med ulike funksjoner trenger man en hub som snakker samme språk som for eksempel dørlåsen din. Ved å bruke en Z-Wave eller Zigbee-modul i din ID Lock åpnes en ny verden av muligheter og funksjoner, og den blir bare større!
Vi har laget to enkel matrise som viser hvilke systemer som fungerer sammen med ID Lock og hvilke funksjoner som ligger i de ulike systemene.

Dette er ingen statisk oversikt, den vokser og utvides hele tiden! I prinsippet vil ethvert system som bruker Z-Wave Zigbee-modulen fungere, men i matrisen finner du huber som er testet av oss.

NB! Det er kun Zigbee-modulen og Z-Wave-modul (v1.6) som støttes av ID Lock 202 Multi.

Trykk på bildet for å komme til riktig matrise

 

NB! Oversikten ovenfor gjenspeiler våre testresultater på det tidspunktet de ble utført. På grunn av ulike konfigurasjoner og stadige endringer kan ikke ID Lock holdes ansvarlig for at du får de samme resultatene, og vi fraskriver oss ethvert ansvar for funksjonalitet knyttet til virkemåten mellom tredjeparts løsninger og ID Lock .