Z-Wave og Zigbee Matrise

ID Lock vil at du som kunde skal ha frihet. Frihet til å velge den løsningen du mener er den beste for deg og ditt hjem. Uansett om det er en elektronisk dørlås, tilkobling til alarmsentral eller smartehus-løsning er det dine valg. Din frihet!

I en løsning med ulike funksjoner trenger man en gateway som snakker samme språk som for eksempel dørlåsen din. Ved å bruke en Z-Wave eller Zigbee-modul i ID Lock 150 åpnes en ny verden av muligheter og funksjoner, og den blir bare større!

ID Lock ønsker alle velkommen til å utvikle integrasjon mot vår dørlås, og listen over gatewayer og alarmsentraler som muliggjør dette vokser stadig. Vi er trygge på at du både er kapabel til å orientere deg blant alle alternativene. Vi er også helt sikre på at du selv ønsker å velge hva som er riktig for deg!

Vi ønsker at din ID Lock skal være en døråpner. En døråpner mot en nøkkelfri hverdag, men også mot noe mer!  Hvilken alarmløsning er den beste for deg? Hvilke funksjoner ønsker du i ditt hjem? Hvordan gjør ID Lock dette mulig for deg?

Vi har laget to enkel matrise som viser hvilke systemer som fungerer sammen med ID Lock og hvilke funksjoner som ligger i de ulike systemene. Dette er ingen statisk oversikt, den vokser og utvides hele tiden! I prinsippet vil ethvert system som bruker Z-Wave Zigbee-modulen fungere, men i matrisen finner du gatewayer og alarmsystemer som er testet av oss.

NB! Oversikten nedenfor gjenspeiler våre testresultater på det tidspunktet de ble utført. På grunn av ulike konfigurasjoner og stadige endringer kan ikke ID Lock holdes ansvarlig for at du får de samme resultatene, og vi fraskriver oss ethvert ansvar for funksjonalitet knyttet til virkemåten mellom tredjeparts løsninger og ID Lock 150.

Se tabellen for å finne riktig matrise

Trykk på bildet for å komme til riktig matrise