Tips til trygt renhold for en smittefri ID Lock 150

oktober 12, 2020
Tips til trygt renhold for en smittefri ID Lock 150

Faren for korona-smitte er finnes over alt, men med enkle grep og helt uten desinfiserende midler kan du holde den utvendige delen av din ID Lock 150 fri for farlige virus og bakterier.

Dørhåndtak og touchpanelet på ID Lock 150 benyttes regelmessig, og er en viktig del av det nære smittevernarbeidet alle kan gjøre hjemme. Men overdreven vask med kjemikalier er ikke bare lite effektivt, det kan også redusere levetiden på de ulike delene av låsen.

Slik holder du låsen fri for bakterier

Vi anbefaler at du rengjør håndtak og touchpanel på den utvendige enheten regelmessig, og at du innarbeider dette i renholdsrutinene i hjemmet. Unngå bruk av alkohol, såpe eller andre kjemikalier. Ved å tørke over håndtak og panel med en mikrofiberklut fuktet med lunkent vann fjernes inntil 99,9 % av alle bakterier!

 

Vask av utvendig enhet på ID Lock 150

Utvendig enhet av ID Lock har behov for å noen ganger å bli vaskes. Nå som det er Corona tider er det spesielt større behov for å vaske alt av overflater inkludert ID Lock.

Når man skal vaske ID Lock sin utvendige enhet så bruker man en fiberklut med vann og tørker over panelet og håndtaket. I følge en artikkel publisert 17 Februar 2013 av nrk.no så viser forskning at vask med en fiberklut er med en god nok bruk for å fjerne bakterier.

Det som er viktig å ikke bruke når du vasker din ID Lock er såpe og andre kjemikalier i vannet. Dette vil potensielt ødelegge panelet. Det er derfor viktig å kun vaske låsen ved hjelp av vann og fiberklut som vist i filmen under.

Har du flere spørsmål ta en titt på https://idlock.no/kundesenter/idl150-faq/


‹ Tillbaka