Velkommen til en nøkkelfri hverdag

Med en elektronisk dørlås, som ID Lock 150, kan du kaste nøklene og et par andre hverdagsproblemer på dør. Velkommen til en nøkkelfri hverdag. 

Se for deg følgende mandag: 

Du står opp og tar på deg treningstøyet, går ut døra og legger på sprang. Ingen nøkler som gnager mot låret. 

Renholderen som skal vaske huset ditt mens du er på jobb, låser seg inn med en egen kode. Ingen nøkler i blomsterpotta. 

Barna dine, som kanskje ikke har husets sikkerhet som førsteprioritet, kan låse seg inn med en enkel kode når de kommer hjem fra skolen. Ingen nøkler på avveie. Ingen leteaksjoner langs skoleveien. 

Høres ikke dette fint ut? 

Én lås – flere veier inn 

Med en ID Lock 150 på døra kan dette bli hverdagen din. Den elektroniske dørlåsen gir deg full kontroll over hvem som har tilgang til huset ditt, uten at du må dele ut en eneste nøkkel. I stedet bruker du altså koder.

Du kan også bruke RFID-brikker, som er et alternativ til koden og nøkkelen. Brikken plasserer du enkelt og greit mot panelet for å låse opp døra. Så skulle du glemme koden, er det ingen grunn til panikk. 

Gjør låsen smart 

Koblet til et smarthus, er mulighetene enda flere. Da kan du låse renholderen inn og ut av huset gjennom en app mens du sitter på kontoret. Du får beskjed når barna har kommet seg trygt hjem fra skolen. Du kan legge til flere koder. Og du kan til og med se hvem som ringer på via et kamera på ringeklokka. 

For å gjøre låsen smart trenger du en Z-Wave-modul*, som du enkelt plasserer inni låsen. I tillegg må du koble låsen din opp mot en gateway**, slik at du kan styre låsen via tilhørende app. 

Ditt hjem – du bestemmer 

Kort fortalt kan du altså bruke ID Lock 150 alene – helt uten oppkobling til andre systemer. Eller du kan gjøre den til en mer integrert del av hjemmet ditt, dersom du ønsker det. Låsen er kompatibel med flere plattformer, slik at du kan velge den tilbyderen som passer best for dine behov. Poenget er at du bestemmer. 

Det er tross alt ditt hjem.


 

* ID Lock  tilleggmodul

** Ekstern tilleggmodul