ID Lock 150 – Montering

ID Lock 150 er laget for ettermontering på eksisterende dører, så lenge døren er laget etter skandinavisk dørstandard (SIS). Dette gjelder de aller fleste dører kjøpt i Norge og Sverige de siste 20 årene. Allikevel kan det være forskjeller på ulike dører, og du kan møte på ulike utfordringer som ikke alltid står omtalt i den medfølgende monteringsanvisningen.

Monteringsanvisning

Monteringsanvisningen gir en grundig gjennomgang, steg for steg, til hvordan ID Lock 150 skal monteres. Før du starter monteringen, anbefaler vi allikevel at du leser grundig gjennom hele dokumentet, slik at du er kjent med hvilke operasjoner du skal utføre. Det er også viktig at du sjekker nøye etter at døren din er kompatibel med ID Lock, slik at du ikke må avbryte monteringen.
Last ned monteringsanvisning for ID Lock 150 som PDF

Monteringsfilm

Det er ikke laget en egen monteringsfilm til ID Lock 150, men du kan fint benytte deg av monteringsfilmen til ID Lock 101. Det vil være noen små forskjeller i utseendet på enkelte av komponentene, men selve prosessen fra forberedelser til ferdig montert lås er lik. Vi anbefaler deg å se filmen, samtidig som du følger stegene gjennom monteringsanvisningen.

Se monteringsfilmen på YouTube