Sikker, smart og smidig: ID Lock lanserer 202 Multi

november 15, 2022
Sikker, smart og smidig: ID Lock lanserer 202 Multi

ID Lock 202 Multi er en stor nyhet med et enda mindre fotavtrykk enn sine forgjengere. Enklere montering, mer robust og samtidig enda bedre forberedt for smarte løsninger.

Med ID Lock 202 Multi har vi tatt de viktigste tilbakemeldingene fra markedet og kombinert dem med hvordan vi mener vi mener en moderne elektronisk dørlås skal se ut og fungere.

 

Hva er ID Lock 202 Multi?

ID Lock 202 Multi er en komplett ny elektronisk dørlås fra ID Lock. Til sammenligning med sine forgjenger ID Lock 101 og ID Lock 150 har vi beholdt låsens moderne design og utsende.

Forskjellen fra  forgjengere har ID Lock 202 Multi betydelig mindre utvendig enhet, men også under overflaten har det blidt gjort mange forbedringer på elektronikk og programvare.

 

Hvorfor ID Lock 202 Multi?  

ID Lock har alltid stått for valgfrihet, og med 202 Multi lever vi fortsatt opp til idealet om at kunden selv skal kunne velge hvordan produktet best skal benyttes. Tradisjonell opplåsning med PIN eller RFID på touchpanelet fungerer som alltid. Samtidig kan 202 Multi inngå som en naturlig del av en rekke smarthus systemer takket være tilleggsmodulene Z-Wave og Zugbee.

ID Lock 202 Multi er en smart, sikker og smidig lås i komplett salgspakke som enkelt monteres uten ekstra borehull.


‹ Tillbaka