Ny firmware er nå tilgjengelig for ID Lock 150

mars 23, 2020
Ny firmware er nå tilgjengelig for ID Lock 150

ID Lock lanserer v1.5.2 som public firmware for ID Lock 150. Firmware retter bugs og utbedrer kommunikasjon mellom utvendig og innvendig enhet. 

I tillegg lanserer ID Lock v1.5.3 av låsens firmware i beta-versjon. 

Har du hatt utfordringer med at låsen ikke alltid låser selv om automatisk låsing er aktivert? Firmware v1.5.3 løser dette. 

For å få tilgang til denne firmware-versjonen registrerer du deg på idlock.no/beta og får oppskriften på hvordan denne installeres til din e-post. 

Hva er firmware og hvorfor skal jeg oppdatere låsen min lurer du kanskje på? 

Firmware er programmet som kjører på låsen din. Denne koden styrer de elektroniske signalene mellom komponentene i produktet. Nesten som et operativsystem (som f.eks. Windows, iOS, Android), men laget for dette spesifikke produktet. 

En oppdatering retter bugs og inneholder viktige forbedringer innen sikkerhet, ytelse og stabilitet. En dørlås som ID Lock 150 er et sikkerhetsprodukt og vi mener at det er viktig å sørge for at låsen er oppdatert til enhver tid. Derfor har vi appen ID Lock 150 Updater, for både iOS og Android. 

Hva sier andre om oppdatering? 

Nettvett.no er en nettside drevet av NKOM (Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet) og NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet). I denne artikkelen kan du lese hva de mener om oppdatering. 

De fleste større aktører innen smarthjem anbefaler på lik linje som oss å ha sterke passord og å sørge for at produktene du har i ditt hus er oppdatert. Dette kan du lese mer om blant annet her hvor artikkeleieren går så langt som å anbefale å bytte ut enheten dersom den ikke kan oppdateres og kobles mot internett. 

Hva er en beta? 

En beta-utgave er en firmware vi tilgjengeliggjør for alle våre kunder med Updater-appen. Den er testet internt hos oss og inneholder kommende bugfixer og oppdatering til ID Lock 150. Før vi lanserer en firmware til alle, kjører vi alltid et beta-program hvor brukerne av ID Lock 150 selv får teste ny firmware i en periode for å kunne gi tilbakemeldinger. 


‹ Tillbaka