ID Lock YouTube Kanal – Etter montering

april 30, 2020
ID Lock YouTube Kanal – Etter montering

Når du er ferdig med montering av låsen, så er det første du burde gjøre å oppdatere låsen. Kjører du en oppdatering av låsens programvare, så vil låsen blant annet sette hengselretningen automatisk hver gang du setter i batteriene (gitt at døren er åpen). Dette fører til at du selv slipper å sette dette fra menyen.

For å kunne oppdatere ID Lock 150, trenger du ID Lock 150 Updater appen. Følg instruksene i appen, og du vil få nyeste tilgjengelige programvare inn på din lås.


Etter å ha gjennomført oppdatering er det viktig å registrere din egen masterkode. Masterkoden er den koden som gir deg tilgang til menyen for å kunne legge til personlige koder, RFID brikker, servicekoder og mer. Master koden kan også brukes som kode til å låse opp døren, men vi anbefaler å legge inn en brukerkode å bruke denne i stedet.


Videre etter å ha registrert deres personlige masterkode, er det på tide å registrere personlige brukerkoder eller RFID brikker. Etter å ha oppdatert låsen så har du mulighet til å registrere opp og 25 brukerkoder og RFID brikker på din ID Lock 150.

Slik legger du til personelige brukerkoder på din ID Lock 150

Slik legger du til RFID-brikker på din ID Lock 150

Flere filmer finner du på ID Lock YouTube Kanal

 

 

 

 

 

 

 


‹ Tillbaka