ID Lock kunngjør integrasjon med Alarm.com

mars 10, 2020
ID Lock kunngjør integrasjon med Alarm.com

Den norskutviklede elektroniske dørlåsen ID Lock 150 lanserer full integrasjon med verdens største IoT-plattform fra Alarm.com.

 

ID Lock AS kan i dag kunngjøre at den smarte, elektroniske dørlåsen ID Lock 150 nå har oppnådd full integrasjon med det omfattende økosystemet av tilkoblede enheter som støttes av Alarm.com (Nasdaq: ALRM). Integrasjonen av låsen med Alarm.com sin plattform gir brukere en enklere og bedre måte å administrere sikkerheten i og tilgangen t

il hjemmet sitt gjennom en brukervennlig mobilapp som også styrer andre tilkoblede enheter i hjemmet.

– Frihet til å velge den beste løsningen for hver enkelt ligger i kjernen av hva ID Lock tilbyr, sier daglig leder i ID Lock Alv Kåre Rasmussen.

– Med våre kompromissløse smarte dørlåser har vi alltid hatt et sterkt fokus på valgfrihet når det gjelder tilkoblinger til smarthussystemer. Vi tror på å bruke standardiserte og ikke-proprietære kommunikasjonsprotokoller som Z-Wave Plus. Denne tilnærmingen passer svært godt med det åpne, men samtidig kvalitetsorienterte økosystemet til Alarm.com. En ID Lock 150 sammen med en gateway fra Alarm.com er det perfekte utgangspunktet for et virkelig smart og sikkert hjem, uten skjulte kostnader eller tjenester man ikke har behov for.

Smarthusløsninger med ID Lock 150 basert på den bransjeledende plattformen fra Alarm.com er utelukkende tilgjengelig gjennom autoriserte tjenesteleverandører, deriblant Rackit AS. Dette skaper trygghet for en skreddersydd og sømløst integrert løsning for hver enkelt kunde.

– Å kunne administrere tilgang til hjemmet er et av de viktigste argumentene folk har når de vurderer en smart sikkerhetsløsning for hjemmet sitt, sier Reed Grothe som er direktør for forretningsutvikling i Alarm.com.

– Ved å integrere ID Lock 150 med økosystemet fra Alarm.com får både huseiere og våre partnere i Skandinavia nok et pålitelig alternativ for å kunne gjøre hjemmet enda sikrere.

Om ID Lock AS

ID Lock AS er norsk selskap som leverer smarte, elektroniske dørlåser og tilbehør. Flaggskipet er den smarte dørlåsen «ID Lock 150» som er spesialtilpasset for ettermontering på ytterdører, og er tilgjengelig i byggevare- og elektronikkbutikker i Skandinavia. ID Lock er en del av NorDan Gruppen, en av Europas ledende dør- og vindusprodusenter med flere enn 1800 medarbeidere og en omsetning på 2,65 MRD NOK i 2018.

 

 

ID Lock meddelar integration med Alarm.com

Det norskutvecklade elektroniska dörrlåset ID Lock 150 lanserar full integration med världens största IoT-plattform från Alarm.com.

ID Lock AS meddelar idag att det smarta, elektroniska dörrlåset ID Lock 150 nu har uppnått full integration med det omfattande ekosystemet för anslutna enheter som stöds av Alarm.com (Nasdaq: ALRM). Integrationen av låset med Alarm.coms plattform ger användarna ett enklare och bättre sätt att hantera säkerhet och åtkomst till deras hem genom en användarvänlig mobil-app som också styr andra anslutna enheter i hemmet.

– Friheten att välja den bästa lösningen för var och en ligger i kärnan i vad ID Lock erbjuder, säger ID Lock VD, Alv Kåre Rasmussen.

– Med våra kompromisslösa smarta dörrlås har vi alltid haft ett starkt fokus på valfrihet när det gäller anslutningar till smarta hemsystem. Vi tror på att använda standardiserade och icke-proprietära kommunikationsprotokoll som Z-Wave Plus. Denna strategi passar mycket bra med det öppna, men samtidigt kvalitetsorienterade Alarm.com-ekosystemet. En ID Lock 150 tillsammans med en gateway från Alarm.com är den perfekta utgångspunkten för ett riktigt smart och säkert hem, utan dolda kostnader eller tjänster du inte behöver.

Smarthus-lösningar med ID Lock 150 baserat på den branschledande plattformen från Alarm.com finns uteslutande tillgängliga genom auktoriserade tjänsteleverantörer, inklusive Securitas Home AB. Detta skapar säkerhet för en skräddarsydd och sömlös integrerad lösning för varje kund.

– Att kunna hantera tillgången till hemmet är ett av de viktigaste argumenten som människor har när de överväger en smart hemsäkerhetslösning, säger Reed Grothe, chef för affärsutveckling på Alarm.com

– Genom att integrera ID Lock 150 med Alarm.com-ekosystemet har både husägare och våra partners i Skandinavien ett tillräckligt pålitligt alternativ för att göra hemmet ännu säkrare.

Om ID Lock AS

ID Lock AS är ett norskt företag som levereras smarta, elektroniska dörrlås och tillbehör. Flaggskeppet är det smarta dörrlåset ”ID Lock 150”, som är speciellt anpassat för eftermontering på ytterdörrar och finns i bygg- och elektronikbutiker i Skandinavien. ID Lock är en del av NorDan-gruppen, en av Europas ledande dörr- och fönstertillverkare med mer än 1800 anställda och en omsättning på 2,65 miljarder NOK under 2018.


‹ Tillbaka