Zigbee Spørsmål og Svar

  • Modulen er et «Zigbee Certified Product», noe som betyr at den har bestått Zigbee-alliansens strenge sertifiseringsprosess. Det sikrer at en ID Lock 150 med Zigbee-modul etterlever standardene som både utstyrs- og gateway-produsenter følger. Sertifiseringen kan sees i sin helhet her: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/id-lock-150-zigbee-module/

  • Siden Zigbee-komponenter må integreres på produktbasis er ikke låsen umiddelbart kompatibel med alle gatewayer. Ved lansering er den testet og godkjent for smarthussentraler fra Wattle og Samsung SmartThings (14. oktober?), men flere gatewayer vil fortløpende implementere funksjonalitet for ID Lock 150 med Zigbee-modul.

  • Ulike smarthusprotokoller har ulike fordeler og ulemper. Både Z-Wave og Zigbee tilbyr robuste, utbredte og sikre standarder for IoT-enheter, men for ID Lock har det hele tiden vært et mål å kunne tilby høy funksjonalitet uavhengig av hvilken smarthusleverandør kunden benytter. Det gir frihet til å velge det som passer best i hvert enkelt tilfelle.

  • Zigbee kan du kjøpe på idlock.no/netbutikk/ eller hos en av våre forhandlere. eller kontakt en av våre forhandlere.

  • JA, Zigbee modul vil påvirker batterinivået i din ID Lock 150.