ID Lock og Apper

Det er flere som lurer på om ID Lock har en egen app til låsen som kan brukes til å låse eller låse opp. Svaret på dette er Nei.

Grunnen til detter er at vi har valgt å utvikle to tilleggsmoduler* som gjør at du kan koble din lås til en gateway. Dette gjør at du kan samle dine smarthus-apparater i en plattform så du slipper å ha 4-5 forskjellige apper for å styre alt fra låsen til lysene i stuen.

Vi ønsker at din ID Lock skal kunne styres i samme app som resten av ditt smarthjem.

Her kan du se et utvalg av apper som vi har testet ut hos oss:

 

 

 

Disse appene er koblet opp til forskjellige gatewayer som en kan bruke til å styre ID Lock 150 med tilleggsmodul*. En oversikt over hvilke funksjoner som er tilgjengelig i hver av appene kan du se her:
 Matrise 

 

ID Lock 150 Updater

Med «ID Lock 150 Updater» på smarttelefonen har du fått en ny verktøykasse for å alltid holde dørlåsen din oppdatert. Koble til låsen og følg stegene for en enkel vei til en oppdatert og smartere dørlås.

Firmware er navnet på programvaren som styrer hvordan låsen fungerer.  Oppdateringsappen til ID Lock lar deg oppdatere programvaren i din lås til nyeste versjon. Gjennom veiviseren i appen kobler du telefonen til låsen og laster ned siste oppdatering, samtidig som du kan følge oppdateringsprosessen fra start til slutt. Når oppdateringen er fullført kobler låsen seg fra telefonen, og du kan fortsette å bruke funksjonene og mulighetene i din ID Lock 150. Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter

Lurer du på noe mer om oppdateringsappen, om låsen eller Z-Wave modulen? Les mer i vårt Kundesenter!

 

*Tilleggsmodul er en ekstramodul som kobler din ID Lock 150 til en gateway og smarthjem