Om ID Lock

Grunnlagt i april 2012 av Geir Anfinsen og Henning Skogstø, definerte daværende Identity Locks AS en visjon om å produsere et elektronisk adgangsprodukt, som skulle møte alle skandinaviske krav.

Fra den gang og frem til i dag har selskapet gjennomgått en rivende utvikling. Selv om visjonen som ble definert i 2012 er den samme, har det skjedd andre spennende endringer. ID Lock ble i 2013 valgt som leverandør- og utviklingspartner for NorDan AS sin SmartDør. Samarbeidet har blant annet resultert i at NorDan i fjerde kvartal også gikk inn som majoritetseier i selskapet, igjennom en rettet emisjon.

I mars 2014 endret selskapet navn til ID Lock AS. I løpet av 2015 skal ID Lock, igjennom å være tro til sin forretningsidé og med fokus på sluttkundens ønsker, skape en sterk merkevare og en produkt portefølje tilpasset ethvert behov. Et av fokusområdene ID Lock virkelig skal utmerke seg på er gjennom kontinuerlig innovasjon og å lytte til markedet. ID Lock har med en sterk eierstruktur, stor uavhengighet og innovasjonskraft, muligheten til å gjøre sitt ytterste for at nettopp kunden skal være i fokus.

Forretningsidé

ID Lock skal være en ledende utvikler, merkevare og leverandør av innovative, elektroniske låsesystemer, inkludert tilbehør, på det skandinaviske markedet.

Visjon

ID Lock skal være kundens førstevalg innen markedet for elektronisk adgangskontroll.Nettbutikk levert av Trollweb
Webdesign av MGNS